Головна » 2011 » Березень » 24 » Засідання виконкому.
18:13
Засідання виконкому.

В приміщенні Орлицької сільської ради Кобеляцького району Полтавської області  в березня місяці відбулося  третє чергове засідання виконкому.

На виконком сільської ради  були запрошені : Тонкошкура О.І. землевпорядник сільської ради та

Шапран Д.Г. лісничий Ново-Орлицького лісництва.   Порядок денний  складався з  дев»яти питань

 Було  обговорене питання « Організація благоустрою населеного пункту та залучення з цією метою коштів, трудових та матеріально-технічних ресурсів підприємств, установ, організацій та населення, здійснення контролю за станом благоустрою виробничих територій, організація озеленення,  охорони  зелених насаджень , створення місць відпочинку на території Орлицької сільської ради».

Доповідала : Тонкошкура О.І., яка внесла проект рішення  на розгляд виконкому.

Виступили : Шапран Д.Г. лісничий Ново-Орлицького лісництва, який погодився вести допомогу в забезпеченні саджанців дерев та кущів, які необхідні для озеленення населеного пункту та кладовищ .

Також наголосив в охороні зелених зон , а саме полезахисні  смуги, які були посаджені нашими пращурами  в 1948 році . одноголосно прийняли рішення притягувати до адміністративної відповідальності  порушників, які самовільно знищують зелені насадження на території Орлицької сільської ради.

Виступили: Лавріненко Ю.Ю. головний лікар Орлицької меличної амбулаторії, який наголосив про впорядкування  території  парку та  про необхідність  вести контроль за сільським парком, щоб не було стихійних несанкціонованих сміттезвалищ.

Сільський голова Богомаз В.Д. довела до відому  членів виконкому та запрошених про  допомогу сфг»Меркурій» голова Бутенко В.Д. та приватного підприємця Петрусь Г.Д. в благоустрої  села  та впорядкування  територій від сміття.

Також  прийняте рішення , що СК»Радянський» директор Андрієнко М.І., який оренду 262 земельних паї жителів с.Орлик, буде впорядковувати сільське сміттезвалище.

 

          На виконкомі Орлицької сільської ради   розглядалося  питання   - « Про заборону продажу алкогольних напоів після 21 години в с.Орлик».    Всі члени виконкому одноголосно підтримали  проект рішення , який обговорено на засіданні виконкомі та винесено питання про його оприлюднення в засобах масової інформації  на офіційному веб-сайті сільської ради та на стенді Орлицької сільської ради

.       Проекти  рішення про заборону продажу алкогольних напоїв після 21 години в с.Орлик  розіслано всім  приватним підприємцям   які  проводять реалізацію алкогольних напоїв   на території ради.

 

На виконкомі сільської ради вирішено питання про  проведення інвентаризації природоохоронних об»єктів зелених  зон сільського парку та лісосмуг населеного пункту с.Орлик.

Ухвалено та затверджено комісію з питань інвентаризації  зелених насаджень , яка проведе обстеження зелених насаджень сільського парку та лісосмуг та візьме на  контроль дане питання.

 

Переглядів: 863 | Додав: GOD | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0